Diensten en tarieven

Voedingsadvies

Deborah en Aïcha zijn enthousiaste diëtisten waar je terecht kan voor volgende problemen:

  • overgewicht
  • diabetes
  • maag- en darmproblemen
  • overgewicht bij kinderen
  • sportvoeding
  • allergieën en intoleranties (FODMAP)
  • cholesterolvriendelijke voeding
1e gesprek voedingsadvies€ 60
Opvolggesprekken€ 25
Sportvoedingsadvies
(1e en 2e gesprek samen)
€ 125
Sportvoedingsadvies
vervolggesprekken
€ 30

Menopauze

Door Femke Flyps, verpleegkundige en menopauzeconsulent

De menopauze, een belangrijke fase in ieder vrouw haar leven, vroeg of laat, door omstandigheden of gewoon natuurlijk in de vrouw haar leven komt. Een hormonale rollercoaster die de vrouw haar leven teistert hand in hand met de klachten. De ene klachten komen al sterker naar voor of de andere. Maar bepaalde klachten kunnen het leven van de vrouw sterk bepalen, maar weet dat er aan deze klachten iets te doen valt. 

Samen gaan we op weg doorheen deze verschillende fases van de menopauze en reik ik jullie de nodige informatie aan, help ik je via deze weg inzicht te krijgen in het hele gebeuren. Daarnaast zetten we de klachten op een rijtje en doe ik een ‘healthy check’ van jou. Via deze weg geef ik je raad en bied ik bepaalde therapieën aan.  Altijd rekening houdend met de diagnose van je arts en afgestemd op jou identiteit.

Eerste gesprek (1,5u)€ 60
follow up€ 45

Runningtherapie

Tessa De Schipper

Runningtherapie gebruikt het lopen of wandelen als middel​ om je psychische conditie te verbeteren. Samen gaan we in het proces van het terug in beweging komen op zoek naar (positieve) ervaringen in het denken, voelen en het doen. Aangevuld met een vleugje mindfulness en relaxatie leer je om de balans terug in je leven te brengen.

Individueel
In de individuele coaching sessies werken we toe naar
een dertigtal minuten lopen. De focus ligt op het proces en alle ervaringen die daarbij komen kijken. Starten met een wandelprogramma kan ook deel uitmaken van de runningtherapie. Er wordt wekelijks of tweewekelijks gelopen of gewandeld in een groene en rustige omgeving (bijv. bergelen of het park). Daarnaast is het de bedoeling dat je nog een of tweemaal in de week zelfstandig loopt.

individuele coaching€37,5
Traject 6 sessies + schema€220,5
Traject 12 sessies€438

Begeleiding rond je mentale welzijn

Charline Verstraete

In opleiding in oplossingsgerichte systeemtherapie – begeleiding van burn/bore out.

Heb je een dipje of heb je het gevoel dat je helemaal alleen staat. Ben je onzeker? Wil je eindelijk eens beter in je vel zitten.

Heb je het gevoel dat je keuze’s uitgeput zijn? Of heb je keuzestress?

Zit je met een opvoedingsvraag?

Kost het je veel energie om naar het werk te gaan? Of heb je het gevoel dat je op het werk niet meer mag groeien? Conflicten op het werk?

Al kom je maar 1 sessie of heb je nood aan een langdurig traject? Alles is op maat en naar eigen wens. Je hebt je eigen proces in handen!!

coaching /sessie50 €

%d bloggers liken dit: