Workshops

Zin in een workshop om aan jouw gezondheid te werken?

Hieronder zie je wanneer we welke workshops organiseren. 

Hopelijk tot binnenkort!

Oktober 2021

19/ 10 Webinar DNA

Hoelang moet jij herstellen na het sporten? Wat bepaalt je spieraanmaak? Kom het te weten via je 🧬 DNA! Leer je lichaam kennen en bereik je doelen sneller aan de hand van jouw genetica! Personaliseer je voeding, sport en levensstijl.

De DNA-analyse gebeurt via een speekseltest. Je ontvangt een volledig rapport over je lichaam. Het is een éénmalige investering voor je leven!

Geïnteresseerd? De gratis webinar gaat door op 19/10 om 19u30

27/10 Etiketten leren lezen

In deze workshop gaan we kijken hoe het etiket op een verpakking jou kan helpen om gezonde keuzes te maken. Een interactieve workshop waar we veel voorbeelden tonen en waar je zelf aan de slag zal gaan. Maar ook heel wat trucs vanuit de marketing worden blootgelegd, een echte eye-opener. Een must-do workshop voor iedereen die bezig is met gezonde voeding!

Geïnteresseerd? De workshop start om 19u in Praktijk Gezond! Roeselarestraat 59, Wevelgem en duurt 1u30. Kostprijs is 25€.

Schrijf je snel in via info@praktijkgezond.be

November

3 / 11 Kookworkshop ovenschotels

We starten de workshop met een korte inleiding rond de warme maaltijd. Wat is nu een gezonde warme maaltijd en hoe kan ik in een druk leven ook een gezonde maaltijd op tafel krijgen waar ik geen uur aan spendeer.

We bereiden 4 gezonde ovenschotels en je krijgt nog extra recepten mee om thuis ook eens te proberen.

Geïnteresseerd? De workshop start om 19u in Praktijk Gezond! Roeselarestraat 59, Wevelgem en duurt 2u30. Kostprijs is 55€. Neem wat vershouddoosjes mee om restjes mee te nemen en kom niet met een volle maag naar de workshop 🙂

Let op! aantal deelnemers is beperkt. Schrijf je dus snel in via info@praktijkgezond.be

24/11 Workshop rond emotioneel eten

Iedereen herkent zich wellicht in één van volgende momenten:

Ik heb gisteren ook al ongezond gegeten dus nu maakt het niet meer uit of ik ongezond eet of niet.” of “ik heb een ganse dag mijn best gedaan, dit heb ik nu wel verdiend!” of ik moet altijd iets eten als ik in de zetel zit…

In deze workshop gaan we kijken of jij een emotionele eter bent. Hoe je zo’n emotionele eetbui kan herkennen maar vooral leren we in 5 stappen hoe je het emotioneel eten leert verslaan!

Geïnteresseerd? De workshop start om 19u in Praktijk Gezond! Roeselarestraat 59, Wevelgem en duurt ongeveer 1u30. Kostprijs is 25€.

Let op! Het aantal deelnemers is beperkt. Schrijf je dus snel in via info@praktijkgezond.be

%d bloggers liken dit: